top of page

Ontwerp proces

Hoe ontwerpen wij onze producten? Het begint met een idee, dat idee wordt vaak op een stuk papier uitgetekend. Hierna gaan we onderzoeken hoe het gemaakt moet worden en beginnen we met een klein stukje materialisatie. 

Voor ons het belangrijk om het comfortabel voor het paard te maken, om dit te kunnen bereiken gaan we op onderzoek uit naar de knelpunten van vergelijkbare producten.

 

Met de resultaten van het onderzoek weten we precies wat we precies wat we moeten doen om een perfect product op de markt te zetten en hoe we de happy athlete kunnen bereiken.

Als we alle informatie hebben beginnen we het ontwerp proces en beginnen we met samples maken. Als het product perfect is testen we het product op verschillende paarden voor een periode van minimaal een maand. Indien de feedback positief is, zetten wij het product online en kan het door u gekocht worden.

_MG_1350.jpg
About Our Leather
foto joanne 4.JPG

Materiaal keuze

Tijdens het ontwerpen wordt er veel rekening gehouden met het materiaal. Het materiaal bepaald hoe een product aanvoelt en er uitziet, dit is erg belangrijk voor ons.

Bij elk materiaal wordt er gekeken of het bij onze visie van het product past en of dat het de functies die wij ervan verwachten kan waarmaken. 

bottom of page