top of page

Duurzame ontwikkelingsdoelen

Duurzaamheid is een belangrijk deel van DF-Horsewear, wij hanteren de SDG (Sustainable Development Goals) goals hiervoor. Deze organisatie heeft doelen opgesteld die aangeven hoe we de wereld moeten veranderen.

 

Wil je meer hierover lezen? druk op de knop hieronder. 

sdg_icoon2.jpg
pexels-mikhail-nilov-8947412.jpg

#3 Goede gezondheid en welzijn

We besteden veel aandacht aan de welzijn van onze klanten, onze klanten zijn eigenlijk de paarden. Het zijn de kleren die hun aan doen. Ons product is zo ontworpen dat het de kans op rugklachten bij een paard verminderd. Zo blijven paarden gezonder en hebben ze een gelukkiger leven.

#4 Kwaliteitsonderwijs

Ons doel is om mensen de kennis en de tools te geven om goed overwogen keuzes te maken. De keuzes die onze klanten dan maken zijn bewuste keuzes, ze kiezen er dan bewust voor om ons product wel of niet te kopen.

pexels-alexander-dummer-1364073.jpg
pexels-pixabay-459728.jpg

#8 Eerlijk werk en economische groei

Tijdens het proces van het zoeken van een productie partner hebben wij constant gekeken naar hoe dat het bedrijf aangeschreven stond in het register en in de online reviews. Zo hebben we een duidelijker beeld van wat voor bedrijf het is en in wat voor omgeving de werknemers werken. Zo betalen we een eerlijke prijs voor ons product, en hebben we een grotere garantie dat de werknemers niet uitgebuit worden.

#9 Industrie, Innovatie en Infrastructuur

Innovatie wordt gedreven door de wil om te veranderen, wij willen de hippische sector veranderen. Mensen bewuster maken van voor en nadelen van producten, dit betekent ook dat wij een product moeten hebben wat hier aan voldoet. Dit betekend dat het product zo innoverend mogelijk moet zijn en passend bij ons doel.

Als voorbeeld neem ik onze voering, grotendeels van de markt gebruikt katoen als voering. Nu gebruiken wij een fijn geweven bamboe voering, naast de eigenschappen die het perfect maken voor de functie die hij moet vervullen is bamboe 80% minder belastend voor het milieu als katoenproductie.

pexels-singkham-1108572.jpg
pexels-jennifer-murray-1090408.jpg

#12 Verantwoorde Consumptie en Productie

Ons doel is om een product te leveren wat een lange levensduur heeft. We doen dit omdat we van de wegwerp economie af willen, dit betekend dan ook weer dat ons product minder afval creëert.

#15 Leven op het Land

Als laatste doel hebben we life on land, dit is hoe we het leven op het land beter maken. Voor ons is dit heel duidelijk, we hebben het concept Happy Athlete opgezet om dit doel te vervullen. We willen blije paarden creëren dit doen we om het voor hen zo comfortabel mogelijk te maken, en de kans op mogelijke gezondheidsklachten te verminderen.

pexels-pixabay-460991.jpg
bottom of page