top of page

Gratis verzenden boven €30,- (NL) | Betaal met Klarna of Ideal | Gratis retourneren 

Het merk

Het hele merk draait om Happy atheletes te creëren, oftewel blije ruiters en paarden. Dit betekent dat bij onze dekjes welzijn op de 1ste plaats komt en daarna het design. Zo gaan wij voor diervriendelijke en comfortabele producten.

Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen en dieren blij te maken met onze producten.

foto floris_edited.jpg

Wie is DF-Horsewear?

DF-Horsewear is het product van vele uren en dagen met paarden doorbrengen en veel passie. Wij willen met dit merk echt een impact maken in de markt, namelijk dat comfort voor het paard niet lelijk is. Daarbij komt dat een dekje niet zoveel poespas nodig heeft. 

Wij hebben daarom bewust gekozen voor het Happy Athlete concept, dit hebben wij uitgewerkt en wordt bij elke keuze overwogen. Voor ons is dit uitermate belangrijk, wij willen alleen producten verkopen die het beste zijn voor het paard.

Onze passie komt uit de liefde voor onze geweldige dieren. 

Floris

Als kleine jongen vond ik paarden altijd al heel indrukwekkend en was ik ook nieuwsgierig naar ze. Aangezien mijn ouders niks met paarden hebben, kreeg ik het er niet met de pap lepel ingegoten. Mijn vriendin destijds heeft mij kennis laten maken met de paarden wereld en hoe geweldig deze is, sinds dien ben ik verliefd geworden op deze prachtige dieren.  

Het Team

DF-Horsewear is een team van mensen die allemaal het beste voor hebben met paarden, die verandering willen zien in de ruitersport. Iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om het ultieme product te creëren voor jou en je paard.

Volg onze reis op sociale media

bottom of page