top of page

DF-Horsewear

Hier kun je ons verhaal zien, wat er door de jaren heen gebeurd is.

20 mei 2020

Eerste samples en begin testfase

6 augustus 2020

Productie samples en laatste testfase

4 oktober 2020

Ons eerste Instagram Bericht

16 juni 2021

Eerste Sample "Lucky White"

16 augustus 2021

Nieuwe samples van Ocean Blue en Cherry Berry"

22 Mei 2022

Eerste offline verkoop punt, Grandeur ruitersport in Berlicum.

Januari 2020

Het idee ontstaat en de eerste ontwerpen worden gemaakt.

15 juni 2020

2de fase testen, met het huidige patroon.

7 september 2020

Eerste 3 kleuren binnen en klaar voor de verkoop.

28 oktober 2020

Eerste samenwerking met Joanne Neidhofer.

18 juli 2021

Eerste keer op Equiday staan.

20 maart 2022

Cherry Berry en Ocean Blue officieel te koop.

3 juli 2022

Eerste grote sponsoring, uniek DF-Horsewear deken aan de Jong KHNS ZH

Volg onze reis op sociale media

foto floris net_edited.jpg

Wie is DF-Horsewear?

DF-Horsewear is het product van vele uren en dagen met paarden doorbrengen en heel veel passie. Wij willen met dit merk echt een impact maken in de markt, namelijk dat comfort voor het paard niet lelijk is. Daarbij komt dat een dekje niet zoveel poespas nodig heeft. 

Wij hebben daarom bewust gekozen voor het Happy Athlete concept, dit hebben wij uitgewerkt en wordt bij elke keuze overwogen. Voor ons is dit uitermate belangrijk, wij willen alleen producten verkopen die het beste zijn voor het paard.

Onze passie komt uit de liefde voor onze geweldige dieren. 

Floris

Als kleine jongen vond ik paarden altijd al heel indrukwekkend en was ik ook nieuwsgierig naar ze. Aangezien mijn ouders niks met paarden hebben, kreeg ik het er niet met de pap lepel ingegoten. Mijn vriendin destijds heeft mij kennis laten maken met de paarden wereld en hoe geweldig deze is, sinds dien ben ik verliefd geworden op deze prachtige dieren. Het omgaan met paarden heeft mij geleerd dat paarden een van de eerlijkste levensvormen op aarde zijn. Waar ik veel passie en bewondering voor heb. 

Het Team

DF-Horsewear is een team van mensen die allemaal het beste voor hebben met paarden, die verandering willen zien in de ruitersport. Iedereen zet zijn/haar beste beentje voor om het ultieme product te creëren voor jou en je paard.

"DF-Horsewear is het happy athlete merk als het om de paarden sport gaat, dit betekend hoge standaarden qua dierwelzijn."

Het bedrijf

Ons bedrijf is een idee dat ontstaan is tijdens de vele uren paardrijden. Het idee was om het ideale zadeldek te creëren. We wilde onze producten graag met andere delen, en zo ruiters en paarden helpen naar een hoger niveau. 

Wij vinden het erg belangrijk dat paarden een zogenoemde Happy Athlete kunnen zijn. Onze producten zijn niet alleen stijlvol voor de ruiter maar vooral comfortabel voor het paard door een geweldige pasvorm en .

_MG_1625.jpg
bottom of page