top of page

Het merk

Ons merk draait volledig om het creëren van blije atleten - zowel ruiters als paarden. We hechten de hoogste waarde aan het welzijn, met het design direct daaropvolgend. Dit betekent echter niet dat we concessies doen op het gebied van stijl. We streven ernaar dat je er tijdens elke rit fantastisch uitziet! Bovendien zijn al onze producten duurzaam, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn.

Ons doel is om elke ruiter en elk paard te voorzien van fijne, comfortabele, duurzame en stijlvolle producten. We willen dat je met vertrouwen en plezier kunt rijden. Of je nu op zoek bent naar de perfecte accessoires of een comfortabel zadeldek, bij ons vind je wat je nodig hebt. Onze producten zijn ontworpen met aandacht voor detail, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is - genieten van de rit.

Kies voor ons merk en ontdek de perfecte balans tussen comfort, duurzaamheid en stijl. We zijn er trots op jou en je paard te kunnen ondersteunen in jullie reis naar succes en geluk.

DSC_0907.webp
_MG_9311.jpg

Happy Athlete

Een Happy Athlete ruiter zijn betekent meer dan alleen maar succesvol zijn in de paardensport. Het gaat om het creëren van een harmonieuze relatie met je paard, waarin welzijn, vreugde en wederzijds respect centraal staan. Het betekent dat je luistert naar de behoeften van je paard, zowel fysiek als emotioneel, en er alles aan doet om ervoor te zorgen dat ze gelukkig en gezond zijn.

Als Happy Athlete ruiter begrijp je dat succes niet alleen wordt gemeten aan de hand van wedstrijdresultaten, maar ook aan de band die je opbouwt met je paard. Je investeert tijd en moeite in het opbouwen van vertrouwen, het begrijpen van de lichaamstaal van je paard en het communiceren op een subtiele en harmonieuze manier. Je bent geduldig, volhardend en altijd op zoek naar manieren om de relatie met je paard te versterken.

Je streeft ernaar om je paard te ondersteunen in zijn fysieke en mentale welzijn. Je zorgt voor een evenwichtige training, goede voeding en regelmatige verzorging. Je kent de grenzen van je paard en respecteert ze. Je geeft hem/haar voldoende rust en ontspanning, en je bent alert op tekenen van ongemak of stress.

Als Happy Athlete ruiter geniet je van elke rit, ongeacht het niveau van prestatie. Je voelt de vreugde en de vrijheid die het rijden met zich meebrengt. Je waardeert elke stap van jullie reis samen.

Kortom, een Happy Athlete ruiter zijn betekent een evenwicht vinden tussen competitie en welzijn, waarbij het geluk en de gezondheid van je paard altijd voorop staan. Het is een levensstijl gebaseerd op liefde, respect en vreugde in de wereld van paardrijden.

Het bedrijf

DF-Horsewear is ontstaan uit talloze uren en dagen die we met paarden hebben doorgebracht, gedreven door onze diepe passie. Met dit merk streven we ernaar om een echte impact te maken in de markt. We geloven sterk dat comfort voor het paard niet ten koste hoeft te gaan van esthetiek. Daarom hebben we ervoor gekozen om eenvoudige en functionele ontwerpen te creëren die het welzijn van het paard bevorderen, zonder overbodige poespas.

Bij DF-Horsewear is het Happy Athlete concept de kern van alles wat we doen. Bij elke beslissing die we nemen, houden we dit concept in gedachten. Het welzijn van het paard staat voorop en we streven ernaar om alleen producten aan te bieden die het beste zijn voor onze geliefde viervoeters.

Onze passie komt voort uit een diepe liefde voor deze prachtige dieren. We begrijpen de unieke band tussen ruiter en paard en willen ervoor zorgen dat deze band versterkt wordt door middel van comfortabele en hoogwaardige producten. We zijn gedreven om onze passie te delen en anderen te helpen hetzelfde plezier en de liefde voor paarden te ervaren.

Bij DF-Horsewear is het niet alleen een merk, maar een levensstijl die voortkomt uit onze diepe toewijding aan het welzijn van paarden. We zijn trots op wat we doen en willen onze klanten de best mogelijke ervaring bieden, zowel op als naast het paard.

dsc-0437_edited.jpg

Het Team

DF-Horsewear bestaat uit een team van gepassioneerde individuen die allemaal het beste voor hebben met paarden en streven naar verandering in de ruitersport. We zetten ons gezamenlijk in om het ultieme product te creëren voor jou en je paard. Met diverse achtergronden en vaardigheden bundelen we onze expertise om innovatieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen. We luisteren naar onze klanten en streven voortdurend naar verbetering. Ons toegewijde team is vastbesloten om een positieve impact te maken en bij te dragen aan jullie succes en geluk.

foto floris_edited.jpg

Over mij

Toen ik jonger was, was ik al enorm onder de indruk van paarden en was nieuwsgierig naar ze. Helaas hadden mijn ouders geen affiniteit met paarden, dus werd het niet vanzelfsprekend aan mij overgedragen. Het was mijn ex-vriendin die me destijds heeft laten kennismaken met de paardenwereld en me heeft laten zien wat voor geweldige mensen daarbij horen. Sinds die tijd heb ik mijn hart verloren aan deze prachtige dieren.

FOLLOW DF-HORSEWEAR ON INSTAGRAM

bottom of page