top of page

#PINKTOBER

Roze Producten Met Een Doel - 100% van de winst gaat naar Pink Ribbon!

715x700-ribbon.png
715x700-ribbon.png

Laat je hart spreken en bestel nu! Gedurende oktober doneren wij 100% van de winst van onze roze producten aan Pink Ribbon. Het is een win-winsituatie voor jou en het goede doel. Bestel en steun de strijd tegen borstkanker.

Krijg 15% korting op je eerste bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en pak die 15% korting!

Het doel

"Bij ons gaat het om meer dan alleen producten verkopen. We geloven in het maken van een positieve impact en het ondersteunen van belangrijke initiatieven. Borstkanker is een ziekte die velen van ons direct of indirect heeft geraakt. Daarom hebben we besloten om gedurende de hele maand oktober, Breast Cancer Awareness Month, onze winst van onze roze producten te schenken aan Pink Ribbon.

Wij begrijpen de impact van borstkanker op individuen en families, en we willen ons steentje bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn, het ondersteunen van onderzoek en het bieden van hulp aan degenen die getroffen zijn. Door onze winst te doneren aan Pink Ribbon, steunen we hun cruciale werk in het bestrijden van borstkanker en het bevorderen van preventie en vroege detectie.

Jouw aankoop maakt dus niet alleen een verschil in je eigen leven, maar draagt ook bij aan een grotere, positieve verandering. Samen kunnen we hoop brengen en een betere toekomst creëren voor degenen die getroffen zijn door borstkanker. Dank je wel voor je steun en samen maken we een verschil!"

Z62_3515.webp

Wat vinden klanten van onze producten?