top of page

Verzending

Bestelling van producten via de website kan worden geleverd in Nederland, België en Duitsland.

De verwachte levertijd is 2 tot 4 dagen indien het product op voorraad is.

Binnen Nederland is het gratis verzenden.

 

Voor verzendingen naar België of Duitsland, rekenen wij €7,95.

Levering geschiedt door DPD of DHL. De plaats van levering is het afleveradres dat u in de bestelling hebt opgegeven.

DF-Horsewear levert redelijke inspanningen om de Producten te leveren binnen de op de Website aangegeven levertijd, maar DF-Horsewear kan deze levertijd niet garanderen. DF-Horsewear is niet aansprakelijk voor verlies of schade die u lijdt door vertragingen bij de levering.

Het eigendomsrecht en het risico van verlies van de Producten gaan op u over bij aflevering.

DF-Horsewear zal de Producten naar u verzenden op het afleveradres dat staat vermeld op uw Orderbevestiging. Documenten worden echter alleen per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het plaatsen van de bestelling.

Retour en Omruil

Alleen ongebruikte producten kunnen worden geretourneerd of geruild, met uitzondering van defecte garantieproducten in artikel 10 van de algemene voorwaarden. De verzendkosten van de retour zijn voor de rekening van DF-Horsewear. De verzendkosten van DF-Horsewear naar de klant worden betaald door DF-Horsewear.

Om Producten te retourneren, stuur een e-mail naar info@df-products.nl met vermelding van het Bestelnummer en stuur het bestelde Product/producten terug naar ons doormiddel van de retourlabel die u per mail terug krijgt. Vermeld uw gegevens in een korte brief bij de retourzending. Binnen 10 dagen na ontvangst wordt het bedrag van de betaalde producten terugbetaald indien deze aan de retourvolwaarden voldoen.

Om producten te ruilen, stuur een e-mail naar info@df-products.nl onder vermelding van het bestelnummer en stuur de bestelde producten terug naar ons adres. Vermeld uw gegevens in een korte brief bij het uitgewisselde product. Dezelfde procedure is van toepassing op de garantieproducten in artikel 10 van de algemene voorwaarden.

Het retouradres van DF-Horsewear is:

DF-Horsewear

Bosscheweg 10

5275HB Den Dungen

Nederland

bottom of page